Inloggen

Ophaalservice Mikropakket

 • Home
 • Ophaalservice Mikropakket
 • WHES heeft een regeling met Mikropakket getroffen, waardoor u een extra snelle en betrouwbare ophaalservice wordt aangeboden.1

  Als klant krijgt u een wisselbak in bruikleen met daarin een innameformulier, een setje verzegel-strips en een adreslabel. Als u hiervan gebruik maakt , worden de transportkosten niet aan u doorberekend.2

  Het gaat als volgt:

  • Indien u voor 11:00 uur contact opneemt met Mikropakket via telefoonnummer 030-2209011 of per e-mail met klantenservice@mikropakket.nl, dan wordt uw partij de volgende werkdag opgehaald.
  • De volgende ochtend, na de ophaalopdracht, wordt uw partij aangeleverd bij WHES en binnen 24 uur na aankomst is uw partij gesmolten, gecertificeerd en volledig uitbetaald!
  • Zodra uw partij is verwerkt ontvangt u per omgaande een lege bak retour.

  De Mikropakkettransportservice is door verzekeraars aangewezen als een goedgekeurde vervoerder en daarom zijn pakketten verzekerd onder uw eigen pakketpolis.

  Wilt u in gebruik maken van de ophaalservice? Meld u dan aan via onderstaande link!

  Whes hoopt met deze transportservice een veilige en snelle service aan te bieden voor u als ondernemer. U hoeft de deur niet meer uit en WHES kan op vertrouwde en snelle wijze uw partijen blijven inkopen.  1 Deze snelle service geldt niet voor ondernemers van de Zeeuwse eilanden en de Waddeneilanden. Hiervoor is een extra transportdag nodig.


  2 Indien u binnen één jaar geen gebruik maakt van de wisselbak voor het aanleveren van sloopgoud- en zilver dan worden €25,– aan kosten in rekening gebracht. Bij aanlevering van een metaalwaarde minder dan €7.500,– worden €25,00 aan transportkosten in rekening gebracht.

  Openingstijden

  WHES is op maandag t/m donderdag geopend van 8:30 uur tot 16:00 uur en op vrijdag tot 15:30. Koersen kunnen worden vastgelegd tussen 9:00 uur en 16:30 uur en op vrijdag tot 16:00.

  Aanleveren

  Hoe komt uw partij veilig bij WHES?
  Bekijk de mogelijkheden.

  WaarborgHolland

  Alle analyses worden uitgevoerd worden door het geaccrediteerde laboratorium van WaarborgHolland.

  Contact

  WaarborgHolland Edelmetaal Smelterij
  2801 AK Gouda

  0182-589350
  info@whes.nl

  Naar contact
  Copyright © 2018 WaarborgHolland Edelmetaalsmelterij B.V.