Inloggen

Actuele koersen

 • Home
 • Actuele koersen
 • De koersen van edelmetaal veranderen continue, wereldwijd en in iedere valuta. Er zijn verschillende manieren om de edelmetaalkoersen te volgen. De meest bekende zijn: London Fix, Reuters en Kitco.

  De London Gold Fixing stelt twee keer per dag een goudprijs vast. Een zogenaamde AM en PM fix. De eerste fix gebeurd om 10: 00 AM(GMT) en de tweede aan het einde van de dag om 15: 00 PM(GMT). De koers wordt bepaald door vijf grote banken. Bij Reuters is de goudkoers niet zonder (prijzig) abonnement toegankelijk. Kitco, een internationaal opererend handelskantoor uit Canada,heeft een openbare real-time koers en daarom maakt WHES gebruik van de Kitco-koersen, zodat een ieder direct inzicht heeft in de actuele koersen.

  Bij de WHES bepaalt u zelf het moment van vastleggen (op werkdagen tussen 8:30 uur en 16:30 uur). WHES maakt niet gebruik van een fix, waarbij u achteraf wordt geïnformeerd over de koersen waren waarmee uw partij is ingekocht, maar weet u direct waar u aan toe bent.

  Om u zo optimaal mogelijk te informeren over de actuele koersen wordt verwezen naar de real-time koersen van Kitco via https://www.kitco.com/.
  Op uw verzoek zal WHES de koers voor u vastleggen en uw partij daarop inkopen.

  Goud: €70331,93/kg
  Zilver: €900,77/kg
  Palladium: €29304,76/kg
  Platinum: €30403,03/kg

  Deze koersen worden opgehaald op het moment dat u de pagina laadt. Als u de pagina ververst, worden de actuele koersen opnieuw opgehaald.

  Openingstijden

  WHES is op maandag t/m donderdag geopend van 8:30 uur tot 16:00 uur en op vrijdag tot 15:30. Koersen kunnen worden vastgelegd tussen 9:00 uur en 16:30 uur en op vrijdag tot 16:00.

  Aanleveren

  Hoe komt uw partij veilig bij WHES?
  Bekijk de mogelijkheden.

  WaarborgHolland

  Alle analyses worden uitgevoerd worden door het geaccrediteerde laboratorium van WaarborgHolland.

  Contact

  WaarborgHolland Edelmetaal Smelterij
  2801 AK Gouda

  0182-589350
  info@whes.nl

  Naar contact
  Copyright © 2018 WaarborgHolland Edelmetaalsmelterij B.V.