Ophaalservice Mikropakket

WHES heeft een regeling met Mikropakket getroffen, waardoor u een extra snelle en betrouwbare ophaalservice wordt aangeboden.1

Als klant krijgt u een wisselbak in bruikleen met daarin een innameformulier, een setje verzegel-strips en een adreslabel. Als u hiervan gebruik maakt , worden de transportkosten niet aan u doorberekend.2

Het gaat als volgt:

  • Indien u voor 11:00 uur contact op met Mikropakket via telefoonnummer 030-2209011 of per e-mail naar klantenservice@mikropakket.nl, wordt uw partij nog dezelfde dag opgehaald.
  • De volgende ochtend wordt uw partij aangeleverd bij WHES en binnen 24 uur na binnenkomst is uw partij gesmolten, gecertificeerd en volledig uitbetaald!
  • Zodra uw gevulde wisselbak is aangeleverd ontvangt u per omgaande een lege bak retour.

De Mikropakkettransportservice is door verzekeraars aangewezen als een goedgekeurde vervoerder en daarom zijn pakketten verzekerd onder uw eigen pakketpolis.

Middels uw eigen account kunt via onze website de status van uw partij volgen.

Wilt u in gebruik maken van de ophaalservice? Meld u dan aan via onderstaande link!

Aanmelden ophaalservice

Whes hoopt met deze transportservice een veilige en snelle service aan te bieden voor u als ondernemer. U hoeft de deur niet meer uit en WHES kan op vertrouwde en snelle wijze uw partijen blijven inkopen.


1 Deze snelle service geldt niet voor ondernemers van de Zeeuwse eilanden en de Waddeneilanden. Hiervoor is een extra transportdag nodig.

2 Indien u binnen één jaar geen gebruik maakt van de wisselbak voor het aanleveren van sloopgoud- en zilver dan worden €25,– aan kosten in rekening gebracht. Bij aanlevering van een metaalwaarde minder dan €7.500,– worden €25,00 aan transportkosten in rekening gebracht.