Actueel

  1. Wij zijn overtuigd van onze hoogste prijs per gram voor uw sloopgoud en -zilver partijen. WHES heeft besloten de kosten en de opbrengst van uw partij nog inzichtelijker te maken. Hierdoor kunt u onze prijs beter vergelijken met onze concurrenten. Aangezien onze analyse- en verwerkingskosten niet lineair lopen met het gewicht van de baren, kunnen wij u een nog gunstiger prijs uitbetalen. Ons rekenvoorbeeld maakt dit duidelijk.
  2. WHES bepaalt het gehalte van uw waardepartijen uitsluitend met ISO geaccrediteerde analyse methoden. XRF analyses voor goud die, mede door hun grote onnauwkeurigheid niet ISO gecertificeerd kunnen worden, worden door WHES niet gebruikt om de waarde van uw goudpartij te bepalen. Kijk ook op de waardebepaling pagina voor onze transparante werkwijze.
  3. Na iedere smelt worden restjes verzameld in een vel en aan uw partij gevoegd. Daarmee kan WHES een eventueel smeltverlies tot een minimum beperken.
  4. Met ingang van 10-12-2008 moeten wij de BTW verleggings regeling toepassen op de inkoop van sloopgoud. Voor de inkoop van sloopzilver, platina en palladium wordt eveneens de BTW verleggings regeling toegepast.
    Concreet betekent dit dat wij u geen BTW uitbetalen over de metaalwaarde van uw ingebrachte partij.
  5. De actuele edelmetaalkoersen van de London Fix vindt u op http://www.kitco.com/market/.
    [Most Recent Quotes from www.kitco.com] [Most Recent Quotes from www.kitco.com] [Most Recent Quotes from www.kitco.com] [Most Recent Quotes from www.kitco.com]